Dostava po celem svetu. Brezplačna dostava v Sloveniji nad 50€.
Search icon

O nas

ZGODBA O LJUBEZNI DO ZEMLJE IN RASTLIN

Kot se rast na vrtu začne z majhnim semenom, se je tudi naša ljubezen do zemlje začela že v zgodnjem otroštvu. Vrt pred hišo je bil poln rastlin in z radovednostjo smo ugotavljali, kaj bo pokukalo iz zemlje. Otroci smo večkrat zavihali rokave in staršem pomagali pri urejanju vrta. Delo z zemljo in rastlinami nas je čisto prevzelo. Še bolj pa tisti občutek, ko odpreš vrata doma, greš na vrt, utrgaš svoj sadež in zagrizeš vanj. Okus, ki nima primerjave …

Naša raziskovalna žilica nas je gnala naprej … želeli smo si še boljših pridelkov, večjo rast in odpornost rastlin. Začeli smo preizkušati, kateri izdelki bi bili najprijaznejši, da bi rastline odlično uspevale, bile odporne na škodljivce, mi pa zadovoljni z večjim pridelkom. Saj veste, ni ga lepšega kot pogled na rodoviten vrt.

Po nekaj letih nam je uspelo! Naredili smo 100% naravna, ekološka gnojila in dodatke iz najboljših organskih sestavin. Tako smo prišli na naraven način do zdravih rastlin. Že dolgo se namreč zavedamo, da nam bo telo najbolj hvaležno, če mu bomo nudili kakovostno hrano.

V spomin na veselje ob našem otroškem vrtnarjenju pa še danes stremimo k temu, da je vrtnarjenje za vas lahko užitek in ne zgolj delo. Zato smo ustvarili izdelke, ki so učinkoviti in preprosti za uporabo, saj želimo, da vsakdo doživi radost vzgoje lastne hrane.

Ekipa Organics Nutrients smo:

  1. Aleš, ki rad razvija nove izdelke,
  2. Bojan, ki rad vrtnari in se ukvarja z vzgojo rastlin,
  3. Tomi, ki mu je všeč stik s strankami in delo v skupini.

 

Naše poslanstvo je, da svojo ljubezen in navdušenje do rastlin, skrb za okolje in zdravje prenesemo tudi na vas in s tem skupaj prispevamo k boljšemu planetu.

Od leve proti desni (Bojan, Tomi, Aleš)
Bodite na tekočem

Prijavi se na novice in prejmi 10% popust

Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in nasvetih