Dostava po celem svetu. Brezplačna dostava v Sloveniji nad 50€.
Search icon

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Organics nutrients so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice kupca ter poslovni odnos med kupcem in prodajalcem oz. upravljalcem spletne trgovine.

 

CENE

Vse cene so izražene v EUR (Evrih).
Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa).
Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

 

NAKUPOVANJE

Pri vsakem izdelku so navedeni naslednji podatki:
Ime in opis izdelka
Cena izdelka ter morebitna akcijska cena
Vsebina izdelka
Nakup zaključite s pregledom vašega naročila in klikom na gumb »Oddaj naročilo« na koncu povzetka nakupa. Vaše naročilo bo s tem oddano in odposlano v najkrajšem možnem času.

 

NAROČILO

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o oddaji naročila. Še istega dne prejmete tudi predračun vašega naročila na vaš mail. Ko je predračun poravnan, se naročeno pošlje. Morebitne preklice naročil lahko v roku 10 ure od oddaje naročila sporočite na naš e-naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da gre naročilo v obdelavo.

 

DOSTAVA NAROČENIH PROIZVODOV IN POŠTNINA

Ponudnikov partner za dostavo pošiljk je pošta Slovenije d.d.
Stroški dostave so odvisni od teže naročila. Kupec plača torej tudi strošek dostave Pošti Slovenije po spodnji razpredelnici.

V primeru, da ob dostavi uporabnik na dogovorjenem naslovu ni navzoč, blago lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem.
V primeru, da ob času dostave niste prisotni, vam dostavna služba pusti obvestilo. Rok za prevzem pošiljke je pri Pošti Slovenije 15 dni.

 

DRŽAVACENA DOSTAVE Z DDV
Slovenija3,90 €
Tujina24,90 €
Ob naročilu nad 50€Brezplačna poštnina (samo v Sloveniji)

 

PLAČEVANJE

Bančno nakazilo (UPN nalog). Kupec opravi naročilo, nato prejme podatke za nakazilo denarja, ki ga prejme na e-mail. Za sklic navedite številko računa. Takoj, ko bo nakazilo na našem računu, izdelke pošljemo na naveden naslov. Če sporočila ne prejmete, preverite mapo vsiljena pošta.

 

IZDAJA RAČUNA

Organicsnutrients o naročenih artiklov kupcu izda račun v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

DOSTAVA IN DOBAVNI ROK

Organicsnutrients spletna trgovina izvaja dostavo preko Pošte Slovenija in s paketnim distributerjem GLS.
Stroški pošiljanja ZNOTRAJ Slovenije so všteti v ceno. Dostava paketa je v roku 2-4 delovnih dni. Če želite hitrejšo dostavo, je potrebno doplačilo, oz. nas lahko o možnostih hitrejše dostave kontaktirate na info@organicsnutrients.com.

 

KODE ZA POPUST

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Organicsnutrients.com. Aktivno kodo najdete v elektronskem sporočilu Organicsnutrients ali drugih medijih
Uporaba kode za popust:

  • Izberite izdelke, ki jih želite kupiti.
  • Ob zaključku naročila v okence ”promocijska koda” vpišete kodo za popust in kliknete gumb ”potrdi”.
  • Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
  • Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust upošteva pri izdaji predračuna.

 

VRAČILO IN ZAMENJAVE BLAGA

Podjetje Organicsnutrients ne odgovarja če je embalaža poškodovana ob prevzemu pošilljke. Če je del embalaže poškodovan, ne da bi bil za to kriv potrošnik, ga vrne v roku 14 dni na svoje stroške. Vse ostale potencialne nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev.
Izdelek vrnite s priporočeno pošiljko in v enaki embalaži, kot ste ga prejeli, na naslov Bojan Kujavec, Kukava 51, 2256 Juršinci. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!
Obvezno priložite račun.

 

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVO PODATKOV

Osebne podatke uporabnikov (npr. ime in priimek, elektronski naslov, naslov za dostavo) spletne trgovine Organicsnutrients.com varujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Podatke hranimo in uporabljamo izključno za namene:

  1. izpolnjevanja naročil;
  2. pošiljanja nasvetov za vrtičkarje in novic o izdelkih Organics Nutrients na podlagi privolitve uporabnika.

 Spletna stran Organicsnutrients.com samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ipd.

 Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporabljamo piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP naslovom.

 Osebne podatke uporabnikov obdelujemo v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namena obdelave in dokler bo to potrebno za dosego namena obdelave, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do umika privolitve. Osebnih podatkov uporabnikov v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam, ki niso vključeni v izpolnjevanje naročil.

 Privolitev za prejemanje nasvetov za vrtičkarje in novic o izdelkih Organics Nutrients lahko umaknete s sledenjem navodilom v vsakem sporočilu, ki ga prejmete na podlagi svoje privolitve, ali da pošljete sporočilo na elektronski naslov info@organicsnutrients.com.

 Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporabljamo piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP naslovom.

 Spletna stran Organicsnutrients.com samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ipd.

 

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina Organicsnutrients.com in vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.

Bodite na tekočem

Prijavi se na novice in prejmi 10% popust

Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in nasvetih