Dostava po celem svetu. Brezplačna dostava v Sloveniji nad 50€.
Search icon

PRAVILNA UPORABA GNOJILA BIG PLANT

Umetna gnojila hitro razvrednotijo zemljo, saj je ne bogatijo, temveč le vnašajo rastlinam potrebne snovi. Na drugi strani pa umetna gnojila negativno vplivajo na strukturo in teksturo tal. Umetna gnojila močno ogrožajo naravno vegetacijo tal. V rastlinah se lahko pojavi visok delež toksičnih substanc, ki po prehrambenem ciklu lahko pridejo tudi v človeka. Prav zaradi tega smo se odločili, da pripomoremo k boljšemu planetu, zdravju rastlin in posledično tudi boljšemu zdravju ljudi. Naša gnojila dolgoročno naravno bogatijo zemljo. Rastline, oskrbovane z našimi gnojili, imajo zdrav in gosto razvejan koreninski sistem. Z uporabo naših gnojil bomo skupaj pripomogli k bolj zdravemu planetu.

Gnojilo Big plant – NOVOST V SLOVENIJI

Big plant je organsko gnojilo sestavljeno izključno iz iztrebkov ličink žuželke mokar (Tenebrio Molitor). Ličinke in hrošči se prehranjujejo le z otrobi, sadjem in zelenjavo. S tako vrhunsko prehrano, skozi celoten cikel rasti, dobimo gnojilo visoke kakovosti. Big plant je 100% naravni ojačevalec zemlje za vaše rastline in ponuja širok spekter bioloških koristi. Spodbudi robustno rast rastlin, izboljša pogoje iz območja korenin in ustvari močne visoko proizvodne rastline.

  • Spodbuja zdravo biološko prisotnost v rastnem substratu, izboljša pretočnost hranil, razpoložljivost in močno poveča rast korenin.
  • Certifikat za ekološko pridelavo.
  • Vsebuje uravnotežen delež dušika, fosforja in kalija za dolgotrajno uporabo.
  • Vsebuje polno koristnih mikroorganizmov.
  • Zemljo naredi živo.
  • Uporabniku prijazno gnojilo in enostavno za uporabo.
  • Mikrobiološko cepivo za tla, ki spodbuja zdravje rastlin s pomočjo koristnih bakterij.

Pravilna uporaba gnojila Big plant

1. Uporaba za rastline v loncih

 

 2. Zunanjo gnojenje rastlin v zemlji
 

1. Gredo ali katerokoli drugo površino prekopljite.
2. Dodajte gnojilo Big plant (4-5 meric na 1m2) in prerahljajte,
da gnojilo spravite pod zemljo

 

 3. Čaj iz gnojila Big plant

3. Dodajte sladkor (priporočamo rjavega ali melaso), da se bodo koristne bakterije lahko razmnoževale.
4. V posodo damo zračno črpalko (v našem primeru imamo akvarijsko črpalko) in priključimo, da se bakterije pričnejo razmnoževati. Črpalko pustimo delovati 48 ur in čaj takoj uporabimo, ko zračno črpalko izklopimo. Redčimo 1:1 z vodo. Mešanico dodajajte svojim rastlinam 1x na teden.

 

 

Bodite na tekočem

Prijavi se na novice in prejmi 10% popust

Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in nasvetih